Fædre begærer en babydyne, der er fantastisk for rollingerne…

Brug for en fedtpumpe?

Skal du bruge for en fedtpumpe til eksempelvis at smøre udstyr på cyklen eller bilen? Jeg bruger en fedtpumpe til at sprøjte fedt ind nær cykelpedalen uden behov for at skille den ad. Således gør jeg tit så jeg p den måde holder pedalerne i form i regn og rusk. Henne på arbejdet anvender jeg til gengæld en fedtpumpe til at smøre traktorerne.

Ny fedtpresser af skarpeste kvalitet

Også for professionelle kan valg af værktøj og udstyr være kompliceret. Søg rådgivning hos en god forhandler, der kan tilbyde dig udstyr af ypperste kvalitet. Så kan du fx skaffe rådgivning om at vælge mellem en batteri- eller hånd fedtpresser. En kvalitet ved den batteridrevne fedtpresser er, at den letter arbejdet betydeligt. Men i nogle tilfælde er en håndbetjent fedtpresser bedst, så få rådgivning, såfremt du ikke er sikker.

Køb dieselslange i bedste kvalitet

Hovedparten af forhandlere leverer slangeruller, som kan anvendes til flynde væsker som for eksempel diesel, fedtstoffer, vand mm. En dieselslange kan bruges af tankstationer, garager, værksteder osv.

Hjulet på beholderen er nem at samle og den kan sættes på væggen eller i loftet. Det betyder, at man nemt og smart har mulighed for hive slangen ud til den krævede længde, når du skal gøre brug af den og rulle den sammen når du er færdig.

Vælg den rigtige oliepumpe

Står du og skal vælge en oliepumpe, kan du vælge mellem håndstyrede og eldrevne og pumper, der passer til uens størrelser tromler. Bliver du i tvivl, så tag kontakt til en kvalificeret forhandler og skaf støtte, så du får dig den rigtige oliepumpe.