Find lejebolig. Billig boligudlejning er noget, snart voksne jeg går og overvejer

Undertegnede ser frem til at rokere hjemme mit lille værelse og jeg foretrækker altså forestillingen om boligudlejning modsat eje en mindre andelslejlighed. Med udlejning af bolig bli’r jeg mere fri, + jeg kan rykke afsted så snart jeg foretrækker det, når det er tid til at starte projekt find lejebolig og flyt til ny by, så fremt undertegnede f.eks gerne vil i gang med at studere eller hvis det skulle ske at jeg får mig en fyr i en anden by.Lige nu residerer min svigerinde i en andelsbolig imens hun pendler mere end 70 kilometer alle hverdage, som følge af at hun ikke kan få den solgt. Derfor søger jeg helst udlejning af bolig og begyndte min egen Find Lejebolig gennemsøgning. Jeg har ikke besluttet mig for, hvor jeg foretrækker at studere, eller hvor i landet jeg ønsker at have min bopæl om bare 4-5 år. Så udlejning af bolig er at foretrække for mig fremfor at rykke i en fast bolig.

Undertegnede kan næsten ikke afvente at jeg ska’ rokere fra kælderværelset når min eksamen er overstået, så undertegnede er åbnet med at internetsøge på boligudlejning, udlejning af bolig samt søgeord i samme dur. Projektet Find Lejebolig er faktisk min egen idé. Søde far foretrækker at de køber en lejlighed til mig imens udnertegnede hellere vil boligudlejning. Min far er lidt blevet forsikret af sin bankrådgiver. Men men men. Så er det jo bedst at vide, hvor jeg de kommende år foretrækker at leve. Sammenlignet med udlejning af bolig, så vil køb af andelslejlighed vidst mest dække sig ind hvis den unge bli’r glad for boligen mindst 48 måneder. Og så mange år frem aner mor her sandelig ik’, hvor jeg er. Det er muligt at jeg vil læse og leve i Horsens og gå efter boligudlejning i det område. Det kunne også være at jeg ønsker at på en skole, jeg skal find lejebolig i Aarhus-området og bor.