Hvis du vil tage et år på efterskole så er Efterskolernes Dag vigtig

Går du efter at finde den optimale efterskole. Forinden tøsen her traf mit valg om efterskole var jeg en hel del kulret om, hvilken skole jeg ville beslutte mig for. På det tidspunkt var Efterskolernes Dag min frelse. Efterskolernes Dag er et tidspunkt, hvor efterskolerne holder åbent for gæster, så du er velkommen til at kigge indenfor. Du bliver sandsynligvis travl, men det er fedt at komme på visit hos de mange efterskoler og fornemme stemningen og lærerne.

Det var heldigt at min far og jeg drog rundt til Efterskolernes Dag inden jeg have valgte min skole. Jeg var afklaret omkring, hvad for en skole jeg ville gå på, da vi kom retur fra Efterskolernes Dag. Den efterskole som jeg troede at jeg skulle vælge, kvittede jeg sgu, for på Efterskolernes Dag var jeg bare glad for en helt anden skole. Jeg kunne vurdere, hvordan folk dér var mere mig, lidt pudsigt.

Efterskolernes Dag er Der er en forvirrende begivenhed at tage rundt til Efterskolernes Dag. Mine forældre har ikk bil, men vi ku’ gudskelov låne morbrors Houndaiy, så vi kunne opleve alle mine efterskoler. Jeg opfangede nu godt, at det var den efterskole, jeg kom til at vælge, på det tidspunkt hvor jeg og mine forældre kiggede ind hos skole nr. to til Efterskolernes Dag.