Min mand og jeg kigger efter kanoudlejning Silkeborg

For mig ser jeg klart Silkeborg Camping, men indiskutabelt er det rigtig mange menneskeår siden, jeg var på campingferie. I min barndom var mig og mine forældre og lillebrødre på en skøn tur til camping i sommerferien. I teenageårene var jeg tilmed på camping og kanoture med klubben. Det specielle ved hver og en af de tidligere campingferier med bl.a. kanoudlejning Silkeborg, er alle de adskillige enestående minder om en ferie sprængfyldt med sammenhold og store udfordringer i den idylliske jyske natur. Det gælder både fra timerne på den gode campingplads og de rare aftentimer i telte langs bredden tæt på Silkeborgsøerne. Jeg kan desuden til stadighed mindes den særdeles fantastiske oplevelse, dengang jeg for allerførste gang prøvede at bruge en forlænget weekend på den skønne Silkeborg Camping med kanoudlejning Silkeborg. Dags dato er det efterhånden ret mange år siden, at jeg var med på camping op langs Silkeborgsøerne ved Silkeborg Camping.

I mellemtiden har jeg fået en mellemlang uddannelse såvel som et drømmejob og en sød mand. For to år siden fødte jeg tilmed vores første datter, der nu i virkeligheden er så gammel, at jeg ikke kunne undgå at overveje, om jeg måske skulle tage mand og barn med ud at ro i kano ned af Silkeborgsøerne med kanoudlejning Silkeborg. I sidste weekend blev beslutningen om en tur til Silkeborg Camping truffet over et enkelt glas vin med min mand efter barnet var faldet i søvn. Det fører mig frem til, at jagten på nuværende tidspunkt er gået ind på et sted med camping plus kanoudlejning Silkeborg. Jeg tænker tillige, at et camping- og kanoudlejningssted omkring Randers eller deromkring er nogenlunde lige så godt. Som følge deraf vil jeg høre, om der måske er en af jer herinde, der kender Silkeborg Camping som det ser ud i dag eller et godt sted med kanoudlejning Silkeborg eller måske udlejning af kajakker og kanoer i nærheden af Randers? Det skal så vidt muligt være et sted, der reklamerer med fordelagtigt tilbud på en kanoferie i det østjyske der er målrettet familier med små børn. Har du et tip om, hvor mig og min kæreste kan finde det bedst mulige tilbud på kano og camping ved Silkeborgsøerne, så skriv i kommentarfeltet under dette indlæg, så jeg kan skabe helt nye minder fra kano- og Silkeborg Camping-ture som jeg kan dele med min husbond og mit barn. Da kommer jeg til at være vildt henrykt, takker.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>