Rogn i ovnen og behov for at være holdt ekstra øje med ved gynækolog klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn – evt. gynækolog Niels Lund

Vi har testet positiv men processen har været turbulent, og derfor har vi tænkt på at tage til en gynækolog klinik Fyn og få yderligere tjek. Efter manden jeg jeg droppede minipillerne tog det langt over to år med barnløshed, og lægen var derfor begyndt at foreslå at råde os til speciallæge klinik Fyn » http://xn--speciallge-fyn-7ib.dk/speciallaege-klinik-fyn-middelfart, til behandling. På det tidspunkt googlede vi selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på internettet og læste bl. Andet om gynækolog Niels Lund der er en praxis nær ved, i Middelfart hvor vi har hus.

Jeg blev gravid og det eliminerede alle vores bekymringer om sædkvalitet og ægløsninger. Men pludselig oplevede jeg at få blødninger og smerter. Jeg fik en visitation af min læge til en speciallæge klinik Fyn, men der var ikke noget de kunne gøre. Jeg var 3 måneder henne, da jeg fik henne, fik jeg en spontan abort. Jeg og manden forsøgte ikke at lade os slå helt ud, men der var en tidsperiode, hvor vi begge var kede af det og i sorg som følge af det lille barn, som Oscar og jeg havde ventet så længe på.

Visitation til speciallæge klinik Fyn – for eksempel speciallæge Niels Lund » http://xn--speciallge-fyn-7ib.dk/,

Nu et halvt år senere er vi så gravide igen. Lægen vurderer, at der skal holdes særligt øje med mig, så hans kollega henviser os direkte til en speciallæge klinik Fyn. Vi har selv taget et kig på Krak hvor vi igen har faldet over bl.a. speciallæge Niels Lund. Jeg ønsker at komme hos en speciallæge klinik som eksempelvis speciallæge Niels Lund og blive fulgt nøje og få yderligere ultralydsscanninger, hvilket kan gøre mig tryg i forløbet, og specialister kan hjælpe, hvis der sker komplikationer endnu en gang. Jeg er sikre på at ekstra beroligelse af sig selv kan være godt.